úterý 11. prosince 2012

Přituhuje...

Kalendářní zima ještě nepřišla, ale ta skutečná už se o víkendu připomněla. Okolí jezera bylo v sobotu mírně zasněžené a na krajích hladiny se tvořil led. Voda, odborně změřená Marmotou, měla asi 2,5 stupně. Vzduch v sobotu ráno mínus 8, v 11 hodin asi mínus 4.
Na koupačku se nedostavil Předseda, který pobýval na Východě, ale jinak do vody vstoupilo 5 plavců - Mova, Marmota, Honza, Pokladník a Simon. Všichni více méně omrzali, až na Honzu, našeho nejčerstvějšího člena. Ačkoliv se připojil teprve asi před měsícem, má pro otužování zjevné předpoklady - po koupeli se klidně obleče, zaváže si tkaničky a odmítá horké nápoje :-). Všechna čest!
 
Marmotovi se zdála tentokrát voda znečištěná, takže si přinesl mycí potřeby a dovolil Simonovi, aby mu omyl nohy v lavórku :-). Kdo touží zjistit více a jak to vlastně bylo, koukněte naa soubor koupacích fotek na: http://pigi28.rajce.idnes.cz/KO_prosinec_2012/

2 komentáře:

  1. červené kroksky, moje nožičky, Simonovy ručičky..to vypadá jako kdybychom byli trochu buzničky:) Divím se, že tu fotku googláci nesmazali:)

    OdpovědětVymazat
  2. Kroksky, buzničky. Učím se zajímavá slova. :)

    OdpovědětVymazat