pondělí 30. dubna 2012

Haspa vikend v Hamburku

Hyper-aktivni Predseda a Mova s rodinou a se Simonem cestujou. Nas cil je Haspa hamburky maraton!
Sraz je na nadrazi v Podebradech. Cesta je dlouha, ale vsichni byli na to prepravovani. Predseda ridi skupinu tak dobre jako auto. Mova se stara o stravovani a drzuje dobrou naladu s Justinkou. Jachym je spolujezdec. Gazela, most a Tonda a prijedeme ke zlate Katerine, ktera na nas ceka s dobroty a dobrou naladou. Jeji Tomas a bratranec Jany lezi s ripkou hlavy. Vstane se trochu pozdeji. Jedeme s nasi pritelkyni k Jiraskum a hned S-banem jedeme na prihlasovani. S. Paul nam ukaza cast sveho obliceje.
Druhy den bude urcite hezky (plny). V patek se Jana probudila a mi rekla, ze jsem bezel maraton za 3h24.
Jedu na kole za Jirkou. Rodina nas jeste zdravi a jedeme na to. Ten maraton je fakt velky. Predseda a ja jsme tipovali 3h29, tak startujeme spolu v ecce... mezi deckem a efkem (nebo ackem a enkem). Je dobra nalada ve startu. Prask! Bezime spolu. Predseda mi vysvetluje ruzne strategiich. Hamburske publikum je vyborne. Behame a behame, vidime pristav, Alster a predmesti a vsude je lidi. Jdeme tunelem. Dostavame banany a gely na tyden. V polovine si rikame ahoj a samotni boj zacina. Tesim se na 30. Pry, ze to je tezke misto... a je to pravda. Bolest se mnou beha a vidim, ze beha taky s my sousedy, ale jeste me to bavi. Je to mozne? Endorfiny a zajice pomahaji. 36 km. Krece zvoni, jsou za dverma. Az vidim Ziel! Hura! Muzu plakat: 3h23! Predseda [...]
Predseda jeste bojuje s pozdnimy krecemi, dame si nealko a jedeme slavit maraton s Movou, s Jachymem a s Justynkou.Movina kava a mistni pivo jsou vyborne. Cela parta jede, pak jde k Labe. Relaxacni prohlidka u potoka (pak u reky) a male koupani v rybniku (pro mne) vola hlad. Sedneme se a kazdy si regeneruje speciality. Trochu kminu na den, ktery je urcite hezky plny.
C est avec le sentiment du devoir accompli, que je vais pouvoir aller me coucher.

2 komentáře:

  1. No vida, jak píšeš, když Ti to neopravuju... Akorát bych chtěla vědět, co to znamená "každý si regeneruje speciality"? Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Šťastný Simon plakal až v cíli radostí. To já ronil slzy už od 35km a nebylo to radostí. Simonovi moc gratuluji ke skvělému výkonu, při kterém běžel druhou půlku závodu cca o 3 min. rychleji než první! Simon překvapil svým výkonem i pořadatele, kteří byli tak zaskočení, že mu ještě 15 minut po doběhu odmítali vydat tašku s věcmi.

    OdpovědětVymazat