neděle 15. dubna 2012

Běh lipovou alejí v Nymburce


Neděle 15. dubna neslibovala zrovna přívětivé počasí, teplota vzduchu byla kolem 8 stupňů, ale alespoň navzdory předpovědi nepršelo. Sportovní dopoledne jsme zahájili obvyklou koupelí na Dvojce, bez Marmoty, který odjel až do daleké Vídně, aby se zúčastnil půlmaratonu. Do vody jsme vstupovali opatrně a jak je vidět z výrazů plavců, nebyla to žádná legrace. :-).

Po plavání jsme se nezdržovali a autem se přesunuli do Nymburka, aby se 3 běžci zúčastnili 17. ročníku tradičního Běhu lipovou alejí. Před startem panovala přiměřeně optimistická nálada, jen Pokladník se těšil opravdu moc (viz foto). Trasa byla tentokrát upravena a prodloužena na skutečných 10 km. Závod probíhal podle očekávání, Předseda si udržoval stálé tempo, v závěsu za ním Pokladník. Simon se statečně držel za panem Plešingrem :-). Nakonec se mu ale podařilo jako zázrakem zaběhnout osobní rekord. Cílové fotografie bohužel Mova nestihla pořídit, protože všichni členové KO byli rychlejší než čekala...Stupně vítězů si zasloužili všichni tři. Přesné časy budou doplněny později. Pěkné dopoledne, hezký běh!

4 komentáře:

  1. Dík za hezký přispěvěk Movo!
    K.O. úbor mi přinesl štěstí. Na příští koupání přinesu slivovici. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě doplňuji časy: Simon 38:46 absolutní klubový rekord!, Pokladník 46:19 a Pŕedseda 43:09.
    Taky děkuji Mově za pŕíspěvek aJaně za fota z koupání.

    OdpovědětVymazat
  3. Pánové gratuluji k velmi pěkným časům. Jste borci.
    Já slibuji, že se polepším při dalším měření alespoň o 30 sekund. Ta 46 na začátku mi nedělá dobře:(.
    M::

    OdpovědětVymazat
  4. Výborná reprezentace, chlapci. Simonovi velká gratulace ke klubovému rekordu! Pokladník by mi už zase minimálně o minutu utekl. Ale hřát se na stupni nejvyšším, to mu jde:) Jako ostatně všem třem:)
    Marm.

    OdpovědětVymazat