pátek 6. prosince 2013

Přišel Mikuláš...

...a v Růži bylo tradičně veselo, i když nás zarmoutila nepřítomnost Pokladníka. Nejdříve však proběhlo čtvrteční večerní koupání. Když jsme se sešli na u jezera jako obvykle, čekalo nás překvapení. Na pláži se pohybovala podivná bílá postava. 

 Jak jsme zjistili, šlo o anděla, který si před očistou odložil křídla. Zdeněk se pokusil nalákat nadpřirozenou bytost do chladné vody jezera na společnou koupel a podařilo se mu to!

 Mova chtěla zachytit jedinečný okamžik, bohužel blesk nestačil na andělovo charisma a fotka není dokonalá. Ale Pavel i Zdeněk budou mít jedinečnou památku - koupat se s andělem mohou jen na Mikuláše!

 V Růži  pak Předseda i Marmota neúspěšně hádali, koho představuje Simon letos. Nezapomněli jsme na vousy z květáku ani rohy z mrkve, ale přesto nikdo nepoznal svatozář anděla. Škoda, tak tedy příště...
 I malý Šimon byl zprvu překvapený. Měl stylovou čertovskou (nebo kozí?) čepici a brzo se v Růži rozkoukal.
 Nebál se ani čertice, zvlášt když mu přinesla dárky a velkého ježka. Ten ho ale nezaujal natolik jako zázemí restaurace, kam stále odbíhal.
 A nastalo rozdělování dárků a na všechny se dostalo. Stůl se zaplnil exotickými sladkostmi a čokoládou, Mova vyrobila pro členy KO osobní upomínky.

 Všichni byli spokojení, nejvíc Předseda, protože dostal Zlatou Majku. Opravdová Majka na ni žádostivě koukala, když ji Předseda pyšně předváděl. A jak bylo předem určeno: "zyskal stříbrnou Majku Marmota, protože bez něho by nebylo Majek a zyskal bronzovou Majku Pokladník za nejlepší otužilec". Zbytek dostal čokoládové, přesně jak bylo předpovězeno. :-)

 Marmota si hrál se Šimonem, který si ovšem nechtěl nechat nasadit rohy a tak na něj musel udělat veselé "budliky, budliky".


 Marmota strašil s takovým zápalem, až Šimon vyhledal útočiště u Pavla. Po něm asi 10 minut skákal, až z toho Pavlovi lezly oči z důlků.
 Pokladník sice nepřišel, ale potěšil nás příchod Vlaďky, která k naší radosti také nezapomněla na dárky. Mova si hned pro sebe zabrala lízátka s ledními motivy.
Mikulášská všechny potěšila, členové KO, kteří se nedostavili, mají napomenutí Předsedy. Přesto se mohou tuto nebo následují neděli na koupačce přihlásit u Movy o své dárky!

2 komentáře:

  1. Hehe!
    To bylo dárků!
    Byli jsme všichni moc hodní. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Členové K.O., kteří se Mikulášské nezúčastnili, nechť nám na koupačku dárky přinesou jako revanš za svou neúčast:)

    OdpovědětVymazat