neděle 14. dubna 2013

Běh lipovou alejí 2013

Už po osmnácté se běžel v Nymburce tradiční 10 km Běh lipovou alejí. A jako vždy KO bylo u toho. Tentokrát nás reprezentoval jen Simon, protože předseda v sobotu dal skoro všechny síly do náročného maratonu v Mělníce a Marmota běžel v Bakově půlmaraton. Oba měli velmi dobré výsledky, ale na další závod v neděli se necítili. Simon na sebe musel vzít velkou zodpovědnost, ale zato měl jistotu , že z KO doběhne jako první.
Jak je vidět z fotek na:  http://pigi28.rajce.idnes.cz/Beh_lipovou_aleji_20134 , nebyl to lehký závod. Mezi 191 běžci jich dost bylo ve velmi dobré formě. Počasí bylo ideální, asi 15 stupňů, polojasno.Ve výborném čase 31 minut doběhl jako první Pavlišta s velkým náskokem před ostatními závodníky. Simon dosáhl svého osobního rekordu - znovu pod 39 minut. Závodu se zúčastnilo i několik známých a členové KO (včetně nejmenších) přišli svého borce alespoň podpořit. Odpoledne následovalo ještě koupání- konečně jsme se mohli smočit sice ve studené vodě, ale za velmi příjemné teploty vzduchu. 

2 komentáře:

  1. Moc děkuju podpoře od klubu (Předseda jel do Nymburka na kole po maratonu). A taky děkuju novinářce s její sladkostmi. A samozřejmě děkuju svojí blizké rodině. Byli 3 se mnou.
    Prý, že jsem běžel o 2 secundy rychleji než svůj osobák v Nymburce loni.

    OdpovědětVymazat
  2. Simone, oficiální čas máš 38:42. Je to tvůj osobní rekord - moc gratuluji. A taky skvělé 29. Místo. To je jenom o trochu horší než moje 24.místo na Mělnickém maratonu :-).

    OdpovědětVymazat