neděle 16. září 2012

Veselá oslava

Pokladník se rozhodl sáhnout do pokladny a pohostit kamarády při příležitosti oslavy své svatby. Většina hostů byla z KO a tak Jitka předložila stylový ovocný salát.

Protože byla zrovna vyhlášena prohibice, vypadalo to, že se budeme muset spokojit s pivem z Bílé růže a s vínem. Naštěstí Simon na poslední chvíli zakoupil slivovici ve slevě u místního obchodníka. Někteří se báli ochutnat, se slovy, že celé KO by nemělo oslepnout. Simon byl však schopen předložit certifikát pravosti a jméno výrobce. To přesvědčilo i Předsedu a skoro všichni ochutnali. Alkohol byl asi opravdu nezávadný, protože Mova stále ještě vidí na klávesnici počítače.





Součástí oslavy byly i hry s dětmi - zejména těmi menšími.  Bublifuk zaujal i malého Tomáška.  A nastalo předávání darů. KO obdarovalo Jitku i Pokladníka společně, poukazem na romantický víkend - pokud si tedy nepřiplatí za Jáchyma :-). Jak je vidět, Pokladník měl velikou radost .




Na své si jako obvykle přišla i Majka. Marmota špatně viděl - ještě před požitím slivovice-považoval střed sekané za párek - a krmil s ním Majku. Bohužel, jak ho upozornil Pokladník, šlo o vepřovou panenku první jakosti. Majka tak měla skutečně důvod se vesele smát. S jídlem jsme ale byli spokojení všichni a rozesmátí hosté opouštěli byt novomanželů jen zdráhavě:-).


1 komentář:

  1. Ahoj, děkujeme Všem za účast i dárky. Myslím, že oslava byla provedena důstojně a plným nasazením.
    Omlouvám se jen, že jsem se osobně nerozloučil i s posledním návštěvníkem.
    Věřím, že Simon má laťku nastavenou důstojně vysoko.
    M::

    OdpovědětVymazat