pondělí 29. března 2010

Pražský půlmaraton + Českobrodská pečeť


V sobotu jsme se v hojném počtu zúčastnili Pražského půlmaratonu a jak jsme dopadli?

Martin v nejrychlejším čase (1:34:53), Předseda (1:35:01) a Pokladník (1:38:55) předběhli s dostatečným náskokem celebritu Pavla Nedvěda. Rovněž ostatní členové Pavla prohnali, ale prozatím byl ještě nad jejich síly: Milan 1:58:25 a Bossi 2:01:06. Všechny časy výše uváděné jsou hrubé.

Fotodokumentaci z běhu se bohužel nepodařilo zajistit s výjimkou předstartovní fotografie.

Ještě pro doplnění výsledky z desítky v Českém Brodě:
Předseda - 42:52,
Pokladník - 43:55.

5 komentářů:

  1. Předsedo, předsedo, proč to děláš. Takto znehodnotit naš skutečné časy dosažené v tomto velmi pěkném závodě. Proč neuvádíš skutečné čisté časy, když víš že jsou přesnější a daleko lepší. Víš, že takto poškozuješ čest a slávu celého našeho oddílu? A zvláště i mě (ne neberu si to zátím osobně)v případě podivně fungující časomíry, kdy jsem si naprosto jist, že jsem do cíle doběhl v čase o minutu lepším, než je uvedeno ve výsledcích (následná korekce čistého času to prokazuje). Když jsem dobíhal, tak tam určitě bylo 1:37:55.
    Styď se předsedo. Fuj, fuj, fuj!!!
    Jinak moc pěkná reprezebtace.
    M::)

    OdpovědětVymazat
  2. Časomíra fungovala dobře, jenom pořadatelky ti tam úmyslně přidaly 1 min., abys je příště neotravoval věčnými dotazy na přesný čas. Kdyby si se soustředil pouze na běh a ne na při trati stojicí děvčata, měl bys čas v pořádku stejně jako my všichni ostatní.

    OdpovědětVymazat
  3. To víš předsedo. Jsou běžci a běžci::).
    Někteří se ženou jen za rekordy a něktěří běh považují za společenskou událost. A podle toho se ve společnosti chovají. K tomu patři i projevit zájem o faninky stojící podel trati. Podepsat fotku, památníček, popř. umístit podpis na zajimavou část těla. Prohodit pár konverzačních frází (o počasí, času, slušivém oblečku...). Prostě navodit příjemnou a sváteční atmosféru.
    Neboj nikdy není pozdě se tomu táke začít věnovat::).
    M::

    OdpovědětVymazat
  4. To jsem rád, že uznáváš, že ten rozdíl mezi hrubým a čistým časem nebyl náhodný. Musím pochválit organizátory půlmaratónu. To že ti dokázali v tom zmatku změřit nejenom čistý čas běhu, ale i prostoje při podepisování deníčků fanynkám, je naprosto ojedinělý, ve světě nevídaný, výkon. Dej pozor, abys příště v hrubém čase nepřekonal limit trati. Konec konců synů už máš dost a s tím číslem a čipem na prsou by si tě vždy našly. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jsem tedy překvapen, jaká hojná byla oddílová účast na půlmaratónu. Překvapen a zároveň zahanben, že jsem se nezúčastnil. Ale zase by to možná byl můj poslední závod v sezóně a případně v životě vůbec:)Takhle si můžu užít ještě další závody jako je např. nejbližší běh lipovou alejí v Nymburce tuto neděli. Na setkání se těší
    Marmota

    OdpovědětVymazat