neděle 14. března 2010

Pečecká desítka

Včera se členové a příznivci sportovního klubu K.O.Poděbrady zúčastnili prvního letošního běžeckého závodu - Pečecké desítky. Počasí nebylo pro běh ideální, stále ještě zimní teploty kolem bodu mrazu a hlavně zákeřný vítr. Po Pečkách se navíc pohybovaly podivné šestinohé nestvůry (viz 3. foto).




I přes nepřízeň počasí se všem podařilo dosáhnout velice solidních výsledků. V rámci klubové soutěže v kategorii M39 se na prvním místě umístil Martin (42:33) a na fantastickém druhém místě Bossi, překvapení závodu. Bossi ještě několik dní před závodem váhal s účastí (obával se výsledku), ale nakonec zaběhl velmi slušný čas 51:10 .

V kategorii M49 nenašel soupeře Pokladník a s přehledem zvítězil, na druhém místě skončil Předseda, třetí Milan a na stále ještě slušném čtvrtém místě Marmota. V žákovské kategorii našeho klubu zvítězil Vojta.



Jak vidíte na fotografiích v cíli, všichni jsme si závod užili. Radoval se i Pepin, který vyhrál sázku s Pokladníkem.


Příští týden v neděli 21.3.2010 se běží desítka v Českém Brodě. Všem vřele doporučuji, zhruba poloviny trasy je v lese, kde nebude foukat. Ideální příprava na Pražský půlmaratón. Dejte mi prosím vědět, jestli se někdo zúčastníte.

Žádné komentáře:

Okomentovat