pondělí 1. března 2010

Jaro přišlo do Poděbrad

V sobotu 28.2.2010 vysvitlo slunce a pláže poděbradského jezera se hned zaplnily davy koupajících (tentokrát jsme byli dokonce čtyři). Sice jsme museli ještě bojovat se souvislou vrstvou ledu, ale nakonec se nám podařilo vytvořit romantické prostředí pro téměř březnovou koupačku. Byli jsme moc rádi, že se k nám přidal i jeden profesionální otužilec. Doufáme, že se už bude účastnit pravidelně.













3 komentáře:

  1. Profesionální chlupatá Víla běhající v krásných žabích střevíčcích a chytající obzvláště veeelké ryby se vzdává svého honoráře ve prospěch pokladníka, aby si mohl pořídit ještě těžší techniku a připravil nám příště pořádnou plochu pro plavání. Takovéto plácání u břehu nám, profíkům, nebylo hodno. Příště prosím vysekat také díru pod skluzavkou a pak u břehu v Kluku.

    OdpovědětVymazat
  2. Toho profíka nám byl čert dlužen.
    A tak hezky to šlo, po amatersku.
    Teď to vidím na samé megalomanské akce, klouzačka, tobogán, U-rampa a nevím co ještě si ten profík naplánuje.
    Lepší by bylo možná přiložit k ruku k dílu::). Vílák jeden.
    Ale jinak, jako vždy chválím fotografa. Opět nám to tam sluší. A ta idilická vycházka předsedy a víláka na bílé ploše, to je kurňa romantika.
    M::

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím. Ty fotografie jsou fakt veselý. Mě osobně hodně zaujal Pokladník, který sochorem zdvíhal led z celého jezera, a pak i foto Víly krčící se v rákosí u vody.

    OdpovědětVymazat