úterý 1. ledna 2013

Silvestr 2012

S Předsedovým svolením napsala na jeho profilu Mova:
Silvestr KO byl již tradičně ve sportovním a hravém duchu.Zúčastnili se téměř všichni, včetně dětí,žen a psů. Nejprve jsme se zchladili ve vlnách jezera v Hradišťku, které bylo pokryto ledovou tříští. K tomu nám místní rozhlas vesele vyhrával, ale ani to nepřesvědčilo Předsedu, aby se také připojil. Zato se koupala odvážná Jitka. Předseda šetřil síly na Silvestrovský běh 3 km v Kolíně.

Silvestrovského běhu se za KO zúčastnili kromě Pokladníka všichni běžci, i Jitka a Wojta.  Dobíhali v ustáleném  pořadí - Simon, Předseda, Marmota s Wojtou a Jitka.

V podvečer následovala turistická část - pochod na Soutok, do resturace. Cestou zpátky jsme s dodržením všech bezpečnostních pravidel  zapalovali lampiony a odpalovali rachejtle. Majka zůstala tentokrát doma. Na plynárensko - vodárenském mostě u kempu jsme obdivovali hvězdy na jasné obloze, připili si šampaňským, muži si splnili svůj tajný sen ...

Pak už jsme si pospíšili k Pokladníkovi, kde nás čekalo výborné občerstvení, které přišlo všem vhod. I tady si členové KO s nadšením hráli s  dětmi. 


Zlatým hřebem večera byla ukázka Předsedova triku- zapálení sirek pouze pomocí nohou. To se povedlo i přes to, že rekvizity nebyly ideální, a Předseda sklidil zasloužené ovace.
Pokladník nechtěl zůstat pozadu a pochlubil se svými šlechtitelskými úspěchy - zakrslým stromkem, který při dobré péči bude plodit zlatá jablíčka. Všichni oněměli úžasem...
Ať sev novém roce daří členům KO plnit si své sny a ať se nadále těší dobrému zdraví!




Žádné komentáře:

Okomentovat