pondělí 13. srpna 2012

Dačického dvanáctka v Kutné Hoře

 Rok se s rokem sešel a opět se členové KO postavili na start Dačického 12 v Kutné Hoře. Bohužel tentokrát jen v malém počtu KO Poděbrady reprezentoval Přesdeda a Simon, za Francii startoval jako vloni Jean-Francois. Podpořit je tentokrát mohla jen Mova. Počasí bylo příjemné, svěží, ale slunečné. Simon a JF po dvoutýdenní dovolené už tak svěží nebyli, ale zřejmě měli lepší formu než vloni :-).
 Po posilnění iontovými nápoji a gely přišla očekávaná chvíle - na mostě zapískal vláček a závodníci se vydali na start běhu 12 km údolím Vrchlice.


Než se Mova vzpamatovala a vypila si kafe, už se první borci vraceli do cíle. Těsně za nejrychlejšími běžci  v čase 49:35 přiběhl na 15. místě Simon. Předseda se také nenechal zahanbit, časem 55:13 si o minutu zlepšil loňský čas a byl na 39. místě. Oba si tedy na této trati zaběhli svůj osobní rekord.
Jean-Francois bohužel neprolomil smůlu a doběhl až za 1:07:08.

Spokojení členové KO po  závodě se převlékli do nových triček a občerstvili se Dačického 12. V této chvíli se telefonicky ozval pokladník, aby blahopřál ke sportovnímu výkonu a navrhl společné koupání v jezeře.


Nuda pláž na Jedničce byla v sobotu večer zcela volná a tak se i Mova a  Pokladník mohli připojit ke sportovcům. JF navrhl další sportovní výkon - obeplout ostrůvek. K němu se připojil jen Simon a Mova. Na fotce už je vidíte po úspěšném zakončení plavby, která nebyla příliš náročná. Teplota vody byla ideální, trochu chladnější by už nebyla příjemná. I tak jsme se museli zahřát blíže neurčeným nápojem, který přinesl Simon na oslavu svého rekordu. Pokračovali jsme pak v oslavě ještě ve stánku U Johnnyho, spokojený byl zejména Předseda, kterému se tam zalíbilo. Tak tedy zase příště po vydařeném závodě!




3 komentáře:

  1. Moc děkujeme za blog Movo... a zase za výborný dort v Hoře. :)
    Četl jsem dobře? Další rekord na dvanáctce! To se musí slavit Předsedo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pokoušel jsem se to utajit, ale vidím, že jsi pozorný :-). Máte u mě pivo.

    OdpovědětVymazat
  3. Předseda dokonce, jak je vidět z cílového fota i z výsledkové listiny,prohnal ultramaratonkyni Krausovou s č.50. Nebo ona jeho? :)

    OdpovědětVymazat