neděle 16. října 2011

Voda se ochlazuje...





V neděli 16.10. jsme se sešli ke koupání jen 3. Pokladník marně vyhlížel pravé otužilecké počasí. Byl totiž připraven čelit všemu, i nadpřirozeným silám, jak je vidět z nápisu na jeho tričku...I tentokrát se však musel spokojit se sluncem. Nicméně teplota vzduchu nebyla víc než 8 stupňů a voda jen o něco více. Pokladník byl po koupání velmi spokojený, také Předseda a Mova. Voda už trochu "pálila", ale koupání nám dodalo energii. Kromě Předsedy, který naopak začal zívat...Doufáme, že příště se sejdeme ve větším počtu. Snad se i Marmota tento víkend otužoval na Velkém rybníce v Malešově.:-)

Ani Simon nezahálel viz foto ze Zvičiny:

3 komentáře:

  1. Ahoj přátelé,
    už dlouho jsem se s vámi nekoupal. Příští víkend budeme v Poděbradech.
    Dneska jsem se koupal pod Zvičinou. Voda byla studená, jak má být.

    OdpovědětVymazat
  2. Výmluva č.5 : Marmota se neotužoval ve Velkém rybníce, ale na skalách u Velkého rybníka. Skály byly ve stínu, takže jsme po 3 hodinách lezení a jištění byli zmrzlí, že lézt ještě do studené vody bylo to poslední, co by mě v tu chvíli napadlo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jen se nevymlouvej, Marmoto! jak to, že zase nemůžeš v sobotu?:-) Budeme se muset na tu chalupu přijet podívat, když ani vidina teplé (!)večeře a vína u nás doma tě nepřiměje změnit plány...že se nechceš koupat, se ani moc nedivím, voda v neděli nebyla teplá. Ale doufám, že se ještě přidáš!
    Klara

    OdpovědětVymazat