pátek 28. října 2011

Proběhneme se parkem v Pečkách





V pátek 28.10. se konala v Pečkách polo.utajená akce Proběhneme se parkem, obdoba jarní Pečecké desítky. Počet účastníků nebyl vysoký, vzhledem k tomu, že informace o běhu měli jen místní a jejich známí. Po položení kytice k památníčku na náměstí se běželo 12 kol parkem a kolem sportovní haly.
Počítání kol neměli organizátoři zcela zvládnuté. Kdo si nepočítal kola, mohl se dočkat překvapení. A vlastně, i když si je počítal - jako např. Simon, kterého nepozorný pořadatel donutil běžet jedno kolo navíc. Předseda stejnou možnost odmítl. Naštěstí Simonovi byl uznán čas za 12 kol, takže si vytvořil letošní osobní rekord 39.50. Předseda byl jen o málo horší, ale zato velice spokojený. Fotografie od Movy nejsou nejlepší, vinou špatného osvětlení a rychlého pohybu běžců :-).
Koupel v Sokolči byla rychlá, ale intenzivní. Fotky bohužel nejsou dostatečně průkazné, protože zrovna došla baterie. A oslava rekordu se konala v resturaci Obora, kde jsme se zahřáli a zhodnotili úspěšné dopoledne. Díky všem, kdo se zúčastnili!

4 komentáře:

  1. Gratuluji Simonovi ke skvělému výkonu a velké psychické odolnosti. Představte si, že béžíte do cílové rovinky a při průběhu cilem vás popletený pořadatel přinutí béžet ješté jedno kolo. To by málokdo zvládnul.

    Jinak díky Mově za dokumentaci a rychlé zveřejnění příspěvku.

    Předseda

    OdpovědětVymazat
  2. Právě jsem dostal oficiální výsledky: Simon 39:50, 8. Místo celkově, 7. V kategorii. Předseda 43:35, 18. Místo, v kategorii 3. Celkový počet běžců 47.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Koukal jsem na blog i na fotky od Kláry - víkend jste si náramně užili.Běžcům gratuluju, Kláře zase díky za to, že drží svými příspěvky blog "nad vodou".
    Ani já jsem nezahálel- tento týden by se zde měl objevit příspěvek z Zillertálských Alp:)
    Marmota

    OdpovědětVymazat