sobota 12. dubna 2014

Bakovský půlmaraton 2014

Dnes 12.4.2014 jsme se s Marmotou vydali na půlmaraton do:


Pořadatele překvapila nebývalá účast více než 200 běžců. Nás s Marmotou zase pouze šlachovitá těla ostatních běžců. Nikde žádný typický účastník Pražského půlmaratonu. Nakonec jsme tedy byli moc rádi, když jsme uviděli Martina Š. Vystáli jsme dlouhou frontu na prezentaci. Jako v dávných dobách socialismu, pouze jeden pořadatel pracoval, ostatní spíše jenom přihlíželi.

Rychle do sportovního a
pak jsme ještě museli čekat, protože pořadatelé posunuli start o 30 minut.

Trasu závodu vedla v okolí Bakova lesy, pole, vesnice, výběhy i rychlé seběhy. Krásné výhledy po okolí.
Závod rychle uběhl. Marmota dokonce s úsměvem dobíhal do cíle.

Martin Š. si dal ambiciózní cíl a propotil triko. Co svírá v sevřené dlani není jisté.
Závěrečné pózovaní sportovců u rychlých strojů.
Po příjezdu do Poděbrad jsme ještě už jenom jako diváci ze zahrádky restaurace sledovali chodecké závody a po jedné Plzni byl Předseda odvolán k rodinným povinnostem. Skvělá akce!
Jo a časy jsme měli 1:39:18 a 1:43:34. Marmota se oproti loňsku zlepšil o 5 minut!










3 komentáře:

  1. Pěkný blog, zřejmě vydařená akce. Je to možné, že by Martin Š měl v ruce žabí stehýnko? To by vysvětlovalo i mokré triko...

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za napsání blogu. Chodkyni Anežku Drahotovou, která porazila i všechny české chodce-muže, bychom, Předsedo, nepředběhli. Na 20 km měla čas něco přes 1h29min.
    Jinak to byla povedená. A těch piv, co jsme vypili:):)

    OdpovědětVymazat
  3. Bakov je vždy vydařený. Moje oblíbená trať, osobák absolutní, letos SB i PB při 110 kg. Jinak bych nepózoval, v ruce rudý kapesník, aby ladil se sparťanskými ponožkami. Snažil jsem se i přes střevní potíže, nekochal se a pospíchal do cíle, triko propotil, značnou únavu získal, vítězné derby viděl. Ještě přežít Železňáka-Cidliňáka a PIM a letos splněno to hlavní. Martin Š.

    OdpovědětVymazat