čtvrtek 22. srpna 2013

Triatlon v Břístvi

Už poměrně dlouho je tomu, co se borci KO zúčastnili tradičního i když ne zcela oficiálního triatlonu v Břístvi a okolí. Doufám, že si pamatuji správně datum - v sobotu 13. července.  Za KO stáli na startu u rybníka - Jana, Simon, Marmota. Nesmím zapomenout ani na přátele KO, např. Richarda, který na soutěž poctivě trénoval.
Po vyslechnutí instrukcí se všichni společně vrhli do vody a podle svých možností pak vylézali a chápali se kol. Někdo se převlékal (např. Marmota), jiní jeli v plavkách (Simon). 




 Po zdolání blíže neupřesněného počtu kilometrů (cca po 1 hodině)  se závodníci vrátli do Břístve k chalupě organizátorů, zde kola s úlevou odhodili a vyběhli na závěrečný sprint. Někteří běželi rychleji, se psem v patách.


 Závodníci KO se nenechali zahanbit a před poslední disciplínou se zdálo, že budou jistě v první polovině. Simon však překvapil své soupeře, všechny předběhl a zaslouženě zvítězil.


 I příznivci KO, pokud nezávodili, sledovali závod s napětím...Marmota dobíhal chvíli po Simonovi, se zarputilým výrazem, ale brzo se už usmíval. Jana také zvládla  bez problémů všechny disciplíny závodu, a to napoprvé.  Bohužel se nedařilo Richardovi, který kvůli defektu kola ztratil dost na ostatní , a jen díky své vytrvalosti neskončil zcela vzadu. Tak tedy příště může poměřit síly s KO znovu.


4 komentáře:

  1. Děkujeme Movo, že jsi to hezky napsala na našem místě.
    Nezápomeňme na naši fotografky.
    Maso, pivo a vůbec atmosfera potom byly samozřejmě výborné.
    Ahoj Bimbovi, Hánce, Martincům a celé partě!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj lidicky, bude se letos konat taky triatlon? Velmi rad bych se jej zucastnil a se mnou prijede tlupa cca 7 lidi :-) dejte vedet jak to letos vypada :-)

    Diky Petas

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj lidicky, bude se letos konat taky triatlon? Velmi rad bych se jej zucastnil a se mnou prijede tlupa cca 7 lidi :-) dejte vedet jak to letos vypada :-)

    Diky Petas

    OdpovědětVymazat
  4. Ten závod neorganizujeme my. Kamarád se ale s organizátory zná. Pošli mi svoji mailovou adresu a info ti přepošlu. Predsedako@gmail.com

    OdpovědětVymazat