neděle 4. listopadu 2012

Jak se KO ohřálo i v listopadu

Za slunečného dopoledne jsme na kole dorazili k jezeru. Tentokrát členům KO vysvitla naděje na novou členku klubu - nečekaně se přidala odvážná plavkyně Jitka (nikoliv Pokladníkova), navíc i se psem Sísou. Pokladník s rodinou se bohužel tentokrát nemohl dostavit.  Před vstupem do vody o teplotě cca 11 stupňů Marmota předváděl masáž srdce, kterou je možné rozproudit krev před koupelí nebo zachránit slabší plavce.



Předseda trochu váhal, tentokrát také musel fotografovat, a tak se zdržel na břehu déle než obvykle. Teplota vzduchu byla velmi příznivá, cca 13 stupňů. Otužilci si radostí mnuli ruce a Marmotovi bylo skoro do zpěvu.


Sísa smutně sledovala paničku vstupující do vody. Majka už je na to zvyklá a tak si dopřála odpočinek. Spala jako zabitá. :-)


Jitka nezaváhala a vrhla se do chladného jezera. Ačkoliv to byla její premiéra, zvládla i opravdu plavat. Klobouk dolů!


 Po kousačce přišel tentokrát příjemný přídavek - plavci se mohli ohřát u ohýnku. Už to ale vypadalo, že se tak nestane, Marmota asi našel doma nehořlavé dříví. Naštěstí Předsedovy vesnické zkušenosti z dětství se hodily a za jeho pomoci ohýnek brzy zaplápolal. Hladoví plavci se nemohli dočkat buřtů, stejně jako Sísa a Majka.




Podzimní neděle byla příjemná, vychutnali jsme si pohled na barevné listí a opar nad jezerem. Snad se příště sejdeme v plné sestavě, rozšířené už i o úplně nového člena KO :-).
 I kachny si užívaly romantické dopoledne...

2 komentáře:

  1. Pěkná reportáž, Movo Vyřizuju taky pochvalu od Jitky.
    Marm.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké! Musím to schovat, aby se pamatovalo, co se stalo 4. listopadu 2012. :)

    OdpovědětVymazat