neděle 28. října 2012

První sníh otužilce nezaskočil

Česká státnost dostala letos hezký dárek k 28. říjnu. Už v sobotu 27. začal padat sníh a odpoledne  bylo v Poděbradech už úplně bílo. My jsme se ale sešli dopoledne, kdy sněžení nebylo ještě tak silné, spíš pršelo. A bylo nás pět - Pokladník, Marmota, Simon, Předseda a Mova.
 
 Na Dvojce jsme se  ponořili do vody, ze které se kouřilo, protože vzduch byl tentokrát asi cchladnější. Bohužel Mova si opět zapomněla vzít dárek od kamarádů - kouzelnou kačenku - teploměr, takže jsme nemohli provést měření. Pokladník se velice radoval, že jde konečně o pořádné otužování a voda kolem něj jen vířila. Pozadu nezůstal ani Marmota, vbíhal do vody s úsměvem. statečný Předseda se po nemoci také připojil.



Po koupeli jsme se ohřáli slivovicí, kterou přinesl Simon. Večer jsme pak neformálně zhodnotili dosavadní průběh sezony u Pokladníka. Děkujeme Jitce za výborný boršč. Připomínáme dohodnuté akce(snad bude moci i Marmota): 5.12. Mikulášská (podvečerní kratší setkání, místo upřesníme) a 26.12. Memoriál Káji Otíka v Labi. S pozdravem KO všem otužilcům: Koupačka je kousačka!


3 komentáře:

  1. Já hazím rukavici. Koupačka je kousačka jako do quiche!

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý návrh, ale ještě bych upravil slovosled. "Koupačka je jako do quiche kousačka!"
    Jinam MOVě velký dík za příspěvek.

    OdpovědětVymazat
  3. Tolik rozradostnělých tváří už jsem dlouho neviděl:)
    Díky za foto i text

    OdpovědětVymazat