neděle 15. ledna 2012

Lednový víkend s KO

Po návratu části KO ze zahraničí jsme strávili víkend 14. a 15 . ledna velmi aktivně. V sobotu večer se všichni sešli u Předsedy v kuchyni , aby ještě jednou oslavili Nový rok v kompletní sestavě .
Kromě předem omluvené Vlaďky byli hosté přesní a po půl sedmé jsme mohli večer zahájit velkým množstvím krevet a šampaňským. Krevety zachutnaly i Majce, která se dožadovala dalších hlaviček a ocásků - viz foto. Pokračovali jsme hlavním chodem - vepřovou s bramborami a na stole se postupně objevily chlebíčky a čokoláda (díky,Vlaďko), portugalský dort a piškoty (díky,Jano) i bretonský koláč. Vína bylo naštěstí dost, došlo i na červené z Portugalska a úplně na závěr i na whisky a slivovici. To už ale někteří hosté odešli a ochudili se tak o komplexní zážitek. Mova děkuje všem za dárky a květiny!

Večer byl intenzivní, ale přesto se všichni zodpovědně dostavili druhý den, v neděli, na jezero, ke sportovní části víkendu. Asi oslabení po náročné večeři způsobilo, že se nám voda zdála dost chladná, až ledová :-). Přesto nikdo nezklamal a ponořili jsme se bez výjimky my všichni otužilci, co spolu chodíme. Portské nás pak trochu zahřálo a dodalo energii. Ta byla potřeba, protože po obědě a poté, co si někteří dokonce zdřímli, nastala druhá fáze nedělního tréninku - výběh na Oškobrh. Za asistence Movy se statečně zúčastnili Předseda, Marmota a Simon. Pokladník byl předem omluven z rodinných důvodů. Rozjaření běžci zakončili neděli v obecní restauraci v Opolanech-bylo potřeba doplnit minerály a tekutiny. Třikrát sláva všem, kdo se zúčastnili a vydrželi až do konce víkendu!!!





1 komentář:

  1. Mockrát díky Mově a Předsedovi za přípravu výborné večeře.
    Byl to tedy náročný víkend, v práci u PC si je potřeba náležitě odpočinout:)

    OdpovědětVymazat