neděle 4. prosince 2011

Mikulášská v Poděbradech






V sobotu 3.12. 2011 se poděbradští členové KO rozhodli oslavit s předstihem Mikuláše. Na tradičním místě - v Bílé růži - se sešli Předseda a Mova, Pokladník, Jana se Simonem a Marmota s Vojtou a Vaďkou. Setkání jsme zahájili přípitkem sektem, pak už všichni jen více méně umírněně popíjeli pivo (a vlastně i víno). Večeře některým členům nestačila, takže se museli dojídat tlačenkou, naopak Pokladník, pokud mu můžeme věřit, držel dietu. Zřejmě doufá, že v příštím roce tak výrazně zlepší své výkony :-).
V průběhu večera došlo i na dárky - předávání zahájil anděl. Mikulášskou atmosféru zajistil také čert s originálními rohy. Ty si postupně s nadšením vyzkoušeli všichni členové KO. Dárky všechny potěšily, upomínkové foto některé dojalo skoro k slzám :-). Protože nešlo o ficiální schůzku, nikdo neměl žádný proslov. Pouze běžci se snažili sestavit plán závodů na příští rok. Návrhů se sešlo hodně, konečnou verzi musí prezentovat Marmota, který si plán ponechal u sebe.
Jak stoupala nálada večera, stoupaly i ambice členů a tak Předseda donutil několik otužilců k závazku, že se v roce 2012 zúčastní vánočního plavání ve Vltavě. No, uvidíme, jak se budeme schopni připravit. Možná nás nakonec před plaváním bude škrábat v krku :-).
Mikulášská se opravdu vydařila, před půlnocí se všichni vydali k domovu a těšili se na nedělní setkání na jezeře. Předpově´d počasí - déšť a vítr - slibuje pěkný zážitek!

Žádné komentáře:

Okomentovat