pondělí 14. listopadu 2011

78. Velká kunratická

Včera, v neděli 13.11. se konal již 78. ročník Velké Kunratické. Počasí bylo po ránu, kdy běžel Wojta, mrazivé a mlhavé. Kolem 11. hodiny ale vykouklo sluníčko a hned bylo veseleji. Marmota startoval až v 13:15:50, kdy už trať byla prozářená sluncem. I tak ale byl vzduch studený a při výbězích do svahů se dostával až do posledních zákoutí plicn
ích sklípků. Wojta startoval opět za mladší žáky na trati 840 m a dosáhl úplně stejného času jako loni - 4:09. Já jsem zaběhl opět čas skoro o půl minuty lepší než loni - 18:31,6 a obsadil pěkné 836. místo -:) Podařilo se pokořit i některé mladé poděbradské kanoisty:) Ti měli poměrně početnou, pětičlennou účast. Musím ale říct, že lepší čas jsem nahnal až ve druhé, rovinaté polovině trati. Ve svazích to opět nebylo nic moc, musel jsem si pomáhat ručkováním po nataženém laně. Tentokrát si zkusila trať Velké i Vlaďka – sice pěšky a v protisměru, ale zase pořídila pár zde dosud nepublikovaných záběrů ze svažitých terénů. Po překonání náročné trati jí vyhládlo a tak ve chvíli, kdy Marmota trpěl hlady, aby mohl na trati hájit čest oddílu, bezostyšně se před ním pustila do pojídání klobásy:)

1 komentář:

  1. Marmoto, výborný výkon. Pokud se nepletu, předběhl jsi s přehledem i Ariela S. a za Adrienem S zaostal necelou minutu.

    Předseda

    OdpovědětVymazat