neděle 8. května 2011

V pátek 6.5. zakončili členové KO Poděbrady koupací sezonu 2010/2011. Závěr sezony byl skutečně důstojný - zúčastnili se všichni otužilci a počasí nám přálo, takže i přes pokročilou večerní hodinu bylo koupání v Labi příjemné. Fotografka zachytila plavce za posledních paprsků zapadajícího slunce. Voda nebyla tak teplá, jak bychom očekávali, ani příliš čistá, ale všichni muži zdolali celou šířku Labe.

Navíc jsme se mohli posilnit - Simon slavil nejenom konec své první sezony, ale i narozeniny a tak si šampaňským připili na zdraví všichni přímo ve vodě.
Po koupání přišel vhod dort - spíše na doplnění cukrů než na zahřátí, protože teplota vzduchu byla dost příjemná. Simon musel při krájení odhánět hladovou Majku, která opět zářícím zrakem mlsně pozorovala dort.
Nakonec se někteří z nás odebrali do Růže, kde jsme slavili konec velmi úspěšné sezony až do půlnoci. Předseda sice tentokrát nepronesl závěrečnou řeč, ani se nepodařilo uplatnit Pokladníkovy Tesco peníze, věříme ale, že se tak stane v sezoně příští.Samozřejmě , kdo se chce chodit koupat i v květnu, může, voda stále ještě nedosáhla teploty, kterou obvykle vyhledávají "normální" plavci...
Všem, kdo letošní zimu statečně namáčeli těla ve studené vodě třikrát hurá a sejdem se zase v září!



























Žádné komentáře:

Okomentovat