sobota 28. května 2011

Dnešní dlouho očekávaný Běh krále Jiřího, který se netradičně konal u jezera, se vydařil. Jak je vidět z fotek, zúčastnily se za K.O. i dvě ženy, v osobě Simonovy maminky šlo o zahraniční účast v závodě. Obě běžkyně podaly dobrý výkon a vychutnaly si trať i příjemnou tamosféru. Tleskáme, bravo!
La mere de Simon a pris part a la cours meme qu´elle ne participe pas aux courses a 10 km souvent. Mais elle est une femme sportive et elle s´est aussi baignée avec nous dans le lac! C´était vraiment une rencontre agréable pour nous.
Všichni běžci byli v dobré náladě, z klubu KO se jako první podle očekávání umístil Simon, za ním Předseda, Pokladník, který testoval nohu a nemohl proto zřejmě běžet s plným nasazením, a Marmota, tentokrát bez Majky. Závod si užila i Jana, která se přes delší přestávku dokázala na závod dobře připravit. Počasí nám přálo, nebylo příliš teplo, ale voda v jezeře byla příjemná a tak se všichni mohli před i po závodem osvěžit. Nezaváhala ani Simonova sportovní maminka, která, jak se ukázalo, trénuje otužování v oceánu. Po běhu se mohli účastníci pobavit pohledem na dračí lodě a doufat, že vyhrají v tombole (do uzávěrky tohoto příspěvku nebylo jasné, jestli někdo z K.O. něco vyhrál). V každém případě se snad všichni dobře bavili, což dokládají rozesmáté tváře běžců. Uvidíme, zda se příští rok poběží stejný okruh nebo se závod vrátí do města, kde měl přece jen trochu jinou atmosféru. MOVa, která podporovala závodníky jen slovem, fotkami a hlavně moučníkem, gratuluje všem, kdo doběhli!





2 komentáře:

  1. Díky MOVě za napsání příspěvku, fandění,focení a hlavně za výborný perník pro vyčerpané běžce v cíli
    Marmota

    OdpovědětVymazat
  2. Pánové a dámo,
    pěkná práce!
    Simon s předsedou nasadili opět laťku pěkně vysoko.
    No nezbývá nám, než začít tvrdě makat a občas je trochu prohnat.
    Toho bohdá nebude,a by český pokladník od jezera neutíkal:).
    M::

    OdpovědětVymazat