pondělí 22. listopadu 2010

Velká Kunratická







Vlastně jsem úplně zapomněl - vložit krátký příspěvěk o naší účasti na 77. ročníku (pro nás s Wojtou na 2. ) Velké Kunratické. Konala se jako vždy druhou listopadovou neděli, tentokrát za krásného slunečného počasí a teploty 20C. Účast běžců, a to především ve vedlejších bězích, tomu odpovídala - bylo všude plno lidí, a to i těch neběžících. V hlavním běhu "přes Hrádek" je počet účastníků limitován 1950 kusy, a ten je naplněn vždy. Mladý Marmota startoval opět za mladší žáky (a náš oddíl:) na trati 840 m a zlepšil se na čas 4:09 oproti 4:25 v minulém roce. Já jsem zaběhl čas skoro o půl minuty lepší než loni a dostal jsem se 4 desetiny pod 19 minut a obsadil pěkné 869. místo -:)



Přikládám pár fotek, které zobrazují výrazné úsílí běžce a jeho tzv. "zanícenosti pro věc". Tak se pěkně zasmějte a já je zase rychle smažu. Mohly by být totiž někdy zneužity ve snaze poškodit mou osobu:)

1 komentář:

  1. Marmoto nemáš za co stydět. Z fotografií je jasně vidět, že jsi v lese jako doma a že jsi opravdový krosařský specialista. Umístění v první půlce běžců si určitě zaslouží pochvalu.

    OdpovědětVymazat