pondělí 5. října 2015

5. ročník Běhu přes 2 hrady

O víkendu rozprostřelo K.O. své aktivity na širokém území. Předseda, místopředseda, Jana B. a Věra byli na běhu Voděradskými bučinami, Simon s rodinou na akcičce u Pavla K. na chalupě v obci Nový, kde se Simon podle svých slov „docela opil“ :) a v neděli se sešli ostatní členové na skoro letní koupačce. No a oba Marmotové vyrazili v sobotu do Bradlecké Lhoty za Jičínem na 5. ročník 7,2 km dlouhého Běhu přes 2 hrady. Závodu se poprvé zúčastnila i Jana Š., tentokrát bez své mateřské školky (M.Š.+M.Š.) :) 
Slunečné počasí, vybarvující se podzimní příroda, krátká, ale náročná trať (na 4 km skoro 400 m převýšení), z vrcholu Kumburku krásné výhledy a v kulturáku guláš a piva, co hrdlo ráčí.
Z naší skupiny byla na kopci nejrychleji Jana (42:53), která skončila 3. ve své kategorii, následoval Wojta s časem 44:01 a 5. místem v kategorii a potom teprve starý Marmota v čase 45:56 a také 5. (a zároveň předposledním) místem v kategorii. 
Při sestupu z Kumburku Marmota zahlédl u cesty buk „dvoják“, který v jeho hypochondrické mysli asocioval stav jeho dolních končetin - levá jakž takž, pravá bez kloubní hlavice a prorostlá kosťokazným myceliem s plodnicemi:)
Marmota vyhledal v Bradlecké Lhotě ještě místní koupací nádrž. Voda v ní byla již chladná – kousala do šíje a modrala po ní kolena:)

1 komentář:

  1. Poslední fotografie ve mě zase vyvolala asociaci chytrého a spokojeného delfína v plné síle.

    OdpovědětVymazat