neděle 9. listopadu 2014

Večeře KO

 Na sobotu 8. listopadu byla naplánovaná zábavná, nikoliv sportovní akce KO - večeře u Předsedy a Movy. Sešlo se nás jako obvykle 8, plus malý Š. Přijela i přespolní Jitka z Kolína.

Šimon se bavil dobře, s pomocí různých kuchyňských potřeb, malého bagru a ostaních členů KO.

 Ačkoliv Pokladník toho mnoho nenamluvil, smutný nebyl a chvílemi obživl.
 S pokročilou večerní hodinou se zábava začala rozbíhat. Nejdřív skákal na míči malý Š. pod terapeutickým vedením Jitky, potom se na míč vrhl i Marmota, aby předvedl, jak si protahuje tělo. Sousedé měli asi radost...

 Došlo i na plánování dalšího programu KO - běhů, Mikulášské a hlavně Memoriálu Káji Otíka, který se bude konat kolem Vánoc. Všichni si pilně zapisovali a někteří i kreslili Marmotovi do zápisníku veselé obrázky.
 Předseda, známý hezkým vztahem k dětem, se aktivně zapojil do obveselovaní Šimona. Bohužel Marmota pak svými "budliky, budliky" vyděsil chudáka tak, že se uhodil o židličku. Ale za chvíli už se zase vesele smál.

Nakonec už se zábava tak zvrhla, že Mova ani nebyla schopná vše zachytit. Naštěstí o tanci na stole se jen mluvilo. Děkujeme všem kdo přišli, díky za čokoládu, růže, feferonky a pochutiny !


1 komentář:

  1. Díky Mově za skvělou večeři a Předsedovi za vlídné zacházení s opilci. Budliky, budliky....:)
    Marm.

    OdpovědětVymazat