neděle 25. května 2014

Karlovarský půlmaraton - 24. 5. 2014

Zatímco skoro všichni běžci z K.O. se oddávali slastem při Běhu krále Jiřího, vydal se Marmota individuálně na 2. ročník Karlovarského půlmaratonu. Pořadatel navýšil účast oproti minulému roku o 100 % na 3000 běžců. Do K.V. jsme dorazili autem s Petrem H. se značným předstihem 4 hodin, ale na prohlídku lázeňského města, ve kterém byl Marmota poprvé:), nebylo počasí. Až do půl páté vydatně pršelo. Pak se ale jakoby zázrakem vyčasilo, vysvitlo sluníčko, vzduch byl po dešti pročištěný, všude plno zeleně a tak podmínky svědčily pro pěkný závod.
A opravdu, běželo se dobře, prvních 5 km to bylo hodně v davu, ale potom už se dalo běžet, jak kdo potřeboval a kolik měl sil. Start byl přímo u hotelu Termál, trať vedla Lázeňskou kolonádou, pod hotelem Pupp, kolem kostelu sv. Máří Magdalény, podél Dostihového závodiště atd. Trať byla poměrně zvlněná, ale žádné drastické stoupání.
Hádejte kdo zvítězil - bílí nebo černí? :)
Marmota to ale nebyl :) Skončil časem 1:49:20 na 767. místě.
Fajná akce to ale byla!

6 komentářů:

  1. Ten bílý podvodník na motorce?
    Příště nás vem... jestli není BKJ stejný den. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bílý podvodník na motorce těsně před cílem špatně odbočil a zabloudil:)
      Ty už umíš v českém jazyce i rýmovačky : ..nás vem....stejný den. Za chvíli budeš psát celé básně nebo písně a pak je sám i zpívat:)

      Vymazat
    2. Jak je možné, že na žádné fotografii ze závodu není Marmota ale naopak černí bežci v cílové rovince?

      Vymazat
    3. Marmotu neměl kdo fotit, chyběla Mova :)

      Vymazat
  2. Výborně, marmoto, rozšiřuješ svoje aktivity a to i regionálně :-). Tady to bez tebe bylo smutnější, ale Wojta tě zdatně zastoupil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. Vojta Tě už zastoupí ve všem. Dokonce drze předběhl Pokladníka. Pokud se na každé desítce zlepší o 3 a půl minuty, tak za chvilku bude prohánět Simona-Šimona:).
      Pokladník

      Vymazat