neděle 3. března 2013

Jak pukaly ledy

Ačkoliv jaro je již cítit ve vzduchu a rostou kočičky, dnes bylo jezero stále zamrzlé. Hrdinou dne se stal Pokladník. Nejprve si pod sebou podkopal led, pak dlouhé minuty rozšiřoval prostor pro plavání, chladu nic nedbal. Pak plaval sem a tam a nakonec poseděl ještě na ledu. Bravo, Pokladníku, pokud by ti nohy omrzly, složíme se ti na vozíček ! :-)
Ostatní členové KO přihlíželi a pak si přišli zaplavat k pilnému Pokladníkovi. Simon chtěl rozbíjet kry pěstí, Movu musel Pokladník donutit k ponoření tak, že jí pohrozil krumpáčem. Jen Marmota si liboval. A dnes se přidal i Petr C. , který si potřeboval odpočinout po náročném pracovním týdnu. Snad se k nám na jaře připojí častěji...Nakonec se koupal Předseda, ovšem nedobrovolně - po kládě se hodlal přidat k Pokladníkovi, ale nakonec se propadl a musel jezdit po krách. Málem zajel i pod led, to se nepovedlo zachytit. Ostatní výjevy spatříte na
http://pigi28.rajce.idnes.cz/KO_brezen_2013
Těšíme se na další jarní koupání v teplém vzduchu a na sobotní velkou akci - Pečeckou desítku a valnou hromadu KO v Růži.

1 komentář: