neděle 13. března 2011

Rušný den členů KO Poděbrady


V sobotu se členové KO sešli v dosud nevídaném počtu: nejdříve se zúčastnili Pečecké desítky a podali vyrovnaný výkon v běžeckém závodě. Zazářil Pokladník, kterému se vítězstvím ve vedlejším závodě podařilo získat peněžitou odměnu 200 Tesco Kč. V hlavním závodě se nejlépe umístil nový člen KO, ani ostatní se nedali zahanbit - Předseda, Marmota a Milan z Prahy běželi s vypětím všech sil a dosáhli pěkných výsledků. Bosi bohužel dorazil později ,ale vše vynahradil pořizováním fotodokumentace. Posilněni párky a pivem, odjeli všichni do Poděbrad a dali organismu možnost obnovit síly v sauně. Po dvou hodinách regenerace jsme se všichni znovu sešli (8 členů + 1 příznivkyně + pes)v hotelu Bílá růže, na neoficiální, ale důležité valné hromadě KO. Zde jsme také přijali do svých řad aktivního sportovce Simona, původem z Francie! Předseda ve zprávě o činnosti vyzdvihl všestrannost Marmoty, spolehlivost Pokladníka, snaživost členů z Prahy, Vílákův smysl pro správné načasování otužovacích aktivit a skromnou, ale soustavnou činnost MOVy.
Majka pak zářícím pohledem zpod stolu sledovala volby-opět byl jednomyslně zvolen Předseda, Pokladník na doživotí a losováním i nový místopředseda KO Milan. Pokladník přislíbil Tesco peníze věnovat do fondu KO, čímž si vysloužil potlesk. Zbytek večera byl věnován konzumaci a družné zábavě.
V neděli celý víkend vhodně zakončilo společné koupání, kterého se i kvůli přítomnosti místního tisku zúčastnilo nevídaný počet 6 členů, včetně odvážného Simona. Vzduch byl již teplý, ale voda mnohé překvapila chladem , přesto se všichni, včetně MOVy ponořily do vln jezera. Celý víkend byl vydařený a snad si ho všichni užili!




1 komentář:

  1. Díky MOVě za pěkný článek o našem nabitém víkendu. Škoda, že si to nemůže přečíst chudák Kája Otík. Ten by byl dojatý :)

    OdpovědětVymazat